ببینید تغییرات زیادی قراره در مجموعه ایجاد کنیم از تغییر در سیستم مدیریت و تالار ها و امکانات و سیستم بگیر تا تغییرات اساسی فکری و جهت گیری و حتی تبیین دوباره اهداف و در کل یک دگرگونی همه جانبه توی مجموعه هست که ایشالله با اجرای فاز به فازش و در کنار فعالیت های برون سایتی و واقعیش میتونه روز به روز نوید یک مجموعه متفاوت از نظر سیستمی و محتوایی را داشته باشه که توی ایران ندیده باشیم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی صحبت ها را کلیتش را توی پست بالا گفتم و واقعاً اگه بخوایم خیلی دقیق بشیم بیش از چند صفحه A4 باید الان توی این پست براتون بنویسم . البته خیلی از طرح هاش در مرحله فکر و ایده هست که توی تاپیک مخصوصش توی تیم مدیریت اول مطرح میشه و با توافق و تکامل نظر به نظرخواهی عمومی و مرحله اجراییش میرسونیم .
هر چند خیلی از بحث های Different Level بحث های مدیریت مجموعه و طرز تفکر و اهداف هست ولی یک مثال ساده مرتبط با بخش عکس : یکی از اهداف ما در Different Level اینه که مجموعه یک روح خاص داشته ، یک سبک خاصی که به طور ضعیف زندگی سبک تر و بهتری را به کاربر مجموعه ما القاء کنه . حالا فرض کنید به جای اینکه انجمن عکس مثل سایر انجمن های مجموعه صرفاً یک بخش باشه مثل سخت افزار یا مثل گیم بیاد و یک قسمت کاملاً جدا به نام "گالری عکس " باشه به صورتی که برای دسترسیش نیاز به گشتن و پیدا کردنش توی انجمن ها نباشه . در واقع به جای دید انجمنی به بخش عکس بیایم و دید گالری و اینکه یک بخش از همون روح انجمن باشه بهش نگاه کنیم . قطعاً خیلی ایده ها میشه توش زد و روالش خیلی متفاوت از بخش های عکس انجمن های مختلف میشه .
خیلی مبهم دارم صحبت میکنم چون واقعاً اینکه بخوام برنامه های Different Level را الان توی یک پست قشنگ بیان کنم چیزی بهتر از این و پست بالا نمیشه . ولی هر چه پیش بریم و با کمک هم و ایده های مختلفی که از طرف بچه های مختلف حالا چه در تیم مدیریت و چه در کاربران میرسه میشه بحث های جدیدتریش را مطرح کرد .
این پروژه به این شکل نیست فردا صبح بیایم و بزنیم Different Level ! بلکه یک برنامه طولانی مدت هست که با انجام هر فازش تفاوت بیشتری را میشه حس کرد ...
پی نوشت : یکی از بخش های مهم Different Level یک بخش به نام " زندگی ... " هست که اون ... اش هنوز قطعی نشده و به محض قطعی شدنش مباحثش را روی بخش های مختلف قرار میدیم .

Bookmarks